IepenUp! Live

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Clips
  • Bericht reacties:0 Reacties

Hier was ik eigenlijk al een tijdje bezig met het selecteren van beeld voor de tentoonstelling. Ik denk dat ik die avond ook de beslissing heb gemaakt dat ik misschien toch af en toe eens wat moest vertellen over wat ik geleerd heb gedurende meer dan veertig jaar met het thema gender gewerkt te hebben. Ik haat het om met mijn kop op de buis te gaan. Als fotograaf zit ik liever aan de andere kant van de camera. De foto’s moeten het werk maar doen, denk ik dan maar al te graag.

Heel inspirerend dus om eens 36 uur in het oude Leeuwarden te zijn. Het is daar ook heel veel drukker dan jaren geleden, maar er is nog net genoeg rust te vinden om even ver van alle afleidingen na te kunnen denken. ~HvdK

[ Deel of reageer ]

Geef een reactie