Tweetje van de week

Wat beweegt zo’n mens, vraag ik mij dan af. Is dat wel een moeder? Of een vrouw, überhaupt? Wanneer mag je iemand neerhoeken? Volgens mij nooit. Een gentleman ‘hoekt’ niet, maar probeert een conflict geweldloos op te lossen.

Scroll ik dan wat omlaag, dan zie ik andere vrouwen klagen dat er van alles dramatisch mis is met mannen. De discussie raakt dan al snel verhit en voordat je het weet deugen alle mannen niet.

Leuk die diversiteit aan meningen, maar je zult maar opgevoed zijn door een vrouw die onder de vlag Zilte Hond amok maakt op Twitter.

Voordat je het weet gaan we nog denken dat wangedrag van mannen uitsluitend te danken is aan het feit dat ze over het algemeen door vrouwen opgevoed worden.

Als ik ’s avonds laat over straat loop, dan voel ik mij geheel veilig als er een groep mannen met make-up op mij af komt lopen. Op die ‘hoekende’ gentlemen heb ik het niet zo. Daar hebben we er hier in de buurt al veel te veel van. Meestal Britse toeristen die met het zweepje zijn opgevoed en nu al hun frustraties op argeloze voorbijgangers afreageren.

Geef een reactie