Het is zover

Het is 17 februari 2020 en het is 02:05 op de klok en ik ga zo het knopje van Maintenance mode op ‘off’ zetten. Daarmee is de site in versie 0.1 gereed en gaat dan, zoals dat zo stoer heet: live.

Ik hoop dat de rubrieken een beetje te vinden zijn. Onder het kopje ‘Mensen’ wil ik graag meer aandacht gaan besteden aan de mensen voor de camera. Hoe zij zijn en wat zij te vertellen hebben is een verhaal in fragmenten dat veel vertelt over de plezierige en minder plezierige kanten van je leven in eigen handen nemen en op uiterst persoonlijke wijze gestalte geven aan je gevoelens.

Overdag een keurige man of vrouw op kantoor en ’s avonds of in het weekend een levend kunstwerk zijn. Het klinkt zo aantrekkelijk en misschien zelfs wild, maar er komt veel kracht, overtuiging en doorzettingsvermogen bij van pas.

Charl Bakker

Geef een reactie