Stigmatisering

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Clips
  • Bericht reacties:0 Reacties

Wie een leven leidt dat afwijkt van de maatschappelijke norm, komt onherroepelijk in aanraking met stigmatisering. Dat wat niet bekend is wekt onrust op en vooroordelen zijn dan een nare manier om ‘het grote onbekende’ te bezweren.

Ik maakte dit filmpje als een backdrop video voor het optreden van een Drag House op Superball. Het huis bestaat in deze samenstelling uit vier Drag Queens, een Drag King en een Bio Queen, ook wel Faux Queen genoemd.

Het is zeker de moeite waard om ze te volgen op Instagram, dus ik geef hier meteen even de Instagram handles. In volgorde van opkomst: Amy Astoria, Di Luka, Victoria Vyper, Gálinda Daeé, Amnesia Grandé en Obesia Grandé.

Zonder uitzondering zijn het succesvolle en hardwerkende mensen die hun verantwoordelijkheden in de maatschappij niet schuwen, maar dat voorkomt niet dat ze bij tijd en wijle vreselijke dingen naar hun hoofd geslingerd krijgen. Bijzonder pijnlijk, want het zijn zonder uitzondering ook nog eens absolute schatten van mensen.

~HvdK

Geef een reactie